Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Madora
Fogyasztói ár:8290.00 Ft

Xena fürdőruha alsórész olasz Carvico anyagból. Belső oldalon a nagyobb komfortért finom necc anyagból.Fürdőruha alsórész Gyorsan száradó anyag Carvico – olasz anyag lycra tartalommal Klasszikus szabású fürdőruha alsórészAlakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Rhodes kétrészes női fürdőruha
  ❤️Rhodes kétrészes női fürdőruha

  👙Rhodes kétrészes női fürdőruha sportos szabásban. A bélés nélküli, kivehető betétekkel készült kosarak kiválóan alkalmazkodnak a keblekhez, a klasszikus szabású fürdőruha alsórész..

  10980.00 Ft
 • Rosa kétrészes női fürdőruha - felső rész alsó
  ❤️Rosa kétrészes női fürdőruha - felső rész alsó

  👙Elegáns kinézetű kétrészes női sportfürdőruha. A fürdőruha a sötétkék és a világoskék kombinációja Szivacs és kosár nélkül, az eleje belül fürdőruha anyaggal megerősített..

  11890.00 Ft
 • Safari khaki kétrészes női fürdőruha
  ❤️Safari khaki kétrészes női fürdőruha

  👙A Safari kétrészes női fürdőruha dús keblek igényeit is kielégíti. A T-alakba szabott, puha anyaggal bélelt kosarak megemelik a kebleket, és szép gömbölyű formát is biztosítanak. A..

  23980.00 Ft
 • Salina New kétrészes női fürdőruha
  ❤️Salina New kétrészes női fürdőruha

  👙Salina New kétrészes női fürdőruha, csillogó állatmintás anyagból – vonzza a tekinteteket! A bandeau szabású melltartó finoman formálja a kebleket, a szilikon szegélynek köszönhetően..

  28480.00 Ft
 • Salina Sand kétrészes női fürdőruha
  ❤️Salina Sand kétrészes női fürdőruha

  👙Salina Sand luxus kétrészes fürdőruha, divatos állatmintás designban. A bélés nélküli kosarak tökéletesen alkalmazkodnak nagyobb keblekhez is, természetes formát biztosítanak. A..

  28480.00 Ft
 • Salina Sand női bikinifelső
  ❤️Salina Sand női bikinifelső

  👙Salina Sand luxus bikinifelső divatos állatmintás designban. A bélés nélküli kosarak tökéletesen alkalmazkodnak nagyobb keblekhez is, természetes formát biztosítanak.Fürdőruha felsőrész..

  19190.00 Ft
 • Shine kétrészes női fürdőruha, bélés nélküli
  ❤️Shine kétrészes női fürdőruha, bélés nélküli

  👙A Shine kétrészes női fürdőruha rendkívül elegáns, és csillogó részletekkel díszített. A részletesen kidolgozott bélés nélküli kosarak megbízható támasztást biztosítanak nagy..

  21180.00 Ft
 • Shine női bikinifelső, bélés nélküli
  ❤️Shine női bikinifelső, bélés nélküli

  👙A Shine bikinifelső rendkívül elegáns, és csillogó részletekkel díszített. A tökélesen kidolgozott, bélés nélküli kosarak megbízható támasztást biztosítanak nagyobb kebleknek..

  14490.00 Ft
 • Tahiti Dark blue kétrészes női fürdőruha
  ❤️Tahiti Dark blue kétrészes női fürdőruha

  👙A Tahiti Dark blue fürdőruhában trópusi paradicsomban érezheti magát! A bélés nélküli kosarak gondoskodnak a telt keblek kényelméről, a hagyományos és oldalsó merevítők szükséges..

  24580.00 Ft
 • Tahiti Dark blue női bikinifelső
  ❤️Tahiti Dark blue női bikinifelső

  👙Tahiti Dark blue bikinifelsőben trópusi paradicsomban érezheti magát! A bélés nélküli kosarak gondoskodnak a telt keblek kényelméről, a hagyományos és oldalsó merevítők szükséges..

  14890.00 Ft
 • Tahiti Turquise kétrészes női fürdőruha
  ❤️Tahiti Turquise kétrészes női fürdőruha

  👙Kedveli az üdítő hatású virágos mintákat? Akkor a Tahiti Turquise fürdőruha biztosan a kedvence lesz! A puha anyaggal bélelt kosarak és a magasabbra szabott középrész dús kebleknek is..

  23980.00 Ft
 • Tahiti Turquise női bikinifelső
  ❤️Tahiti Turquise női bikinifelső

  👙Kedveli az üdítő hatású virágos mintákat? Akkor a Tahiti Turquise bikinifelső biztosan kedvence lesz! A puha anyaggal bélelt kosarak és a magasabbra szabott középrész dús kebleknek is..

  14390.00 Ft
 • Tina II fürdőruha alsórész
  ❤️Tina II fürdőruha alsórész

  👙Tina fürdőruha alsórész, egyszínű kivitelben. A magasság csípőrészen szabályozható.Gyorsan száradó anyag Klasszikus szabású fürdőruha alsórész A magasság csípőben..

  7590.00 Ft
 • Tina női tankini
  ❤️Tina női tankini

  👙A virágmintás anyagból készült praktikus Tina tankinit telt formákkal büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! A merevítőkkel megerősített bélelt kosarak megfelelő támasztást biztosítanak a..

  22280.00 Ft
 • Tropical kétrészes női fürdőruha, kétoldalas
  ❤️Tropical kétrészes női fürdőruha, kétoldalas

  👙Kétoldalas kivitelben készült fürdőruhában pillanatok alatt megváltoztathatja a strand megjelenését. Kedveli a színes motívumokat? Válassza a tengeri növényekkel és állatokkal..

  37080.00 Ft© 2021 Luxus, elegáns, erotikus, szexi női fehérnemű üzlet webáruháza: Szerviz információk